2012-06-10 00:55:24• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Bika: Nagy meglepetésben lehet ma része

Napi horoszkóp június 10-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

 

Ideje lenne egy kis kikapcsolódásnak, utazásnak. Már régóta tervez valamit, de ha azt akarja, hogy tényleg legyen is belőle valami, akkor még ma tegye meg az ehhez szükséges első lépéseket!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Nagy meglepetésben lehet ma része: valami olyan történik, ami megváltoztatja eddigi terveit, elképzeléseit. Ne ijedjen meg, inkább jóra számítson. Még ha valami nehéznek is hangzik elsőre, akkor is jól fog elsülni. A legfontosabb a bizalom!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Minden aggodalma semmivé lehet egy pillanat alatt, új távlatok nyílhatnak meg ön előtt. Amit eddig csak gátlásnak érzett, mostantól támasznak tűnhet fel a szemében. Ami eddig a szabadságot jelentette, rájöhet: az kötelesség is.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Egy váratlan találkozás, vagy telefonhívás felboríthatja a mai napra tervezetteket. Csak, ha elengedhetetlen, adja fel azonban a családi terveket. Az együttlétnél semmi nem fontosabb. Vagy legalább próbálja meg összekötni a kettőt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Hagyjon másokat is szóhoz jutni, ha valóban osztozni akar a társaságukban. Ha azonban csak hódolókat és díszletet keres önnön egyénisége fényezéséhez, akkor a legjobb, ha beléjük fojtja a szót. Csak így kevesen maradnak.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ez a nap sokkal jobban alakulhat, mint azt előre tervezte volna. Amitől félt, az a veszély elmúlik a feje fölül. Megint rájöhet, hogy az örömnél, a vidámságnál nincs semmi fontosabb. A muzsika segíti az útja megtalálásában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Önnek általában nem kell mondani, most mégis mondom: inkább a békét keresse, mintsem a minden áron való konfrontálódást. Habár a konfliktusok inspirálóak is lehetnek, de el is veszítheti a barátait. Legyen megértőbb!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Talán nem ártana, ha végre több gondot fordítana a külsejére. Ez a nőkre éppúgy vonatkozik, mint a férfiakra. A külső nemcsak a ruházatban rejlik: a sminknél többet javít az arcán, ha mosoly és derű ül rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Kezdi nagyon fárasztónak érezni, hogy mindig mást kell mutatnia magáról, mint aki ön valójában. Azonban azt is be kell kalkulálnia, hogy vannak, akik nem készültek fel arra, hogy az igazságot felfedje. Akkor inkább kerülje őket.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem kellene olyan makacsul ragaszkodnia a terveihez. Főleg, ha az élet azokhoz semmilyen realitásalapot nem ad. Azzal törődjön inkább, mi az, ami a jelenlegi helyzetben valóban kivitelezhető. E pontról kiindulva álmodjon újat!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Újabban egyre inkább eluralja gondolatait a bizonytalantól való félelem. A legjobban az anyagi gondok nyomasztják. Sokat tehet azért, hogy ne így legyen, de a folyamatos rettegés csak megmérgezi a napjait.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nagy szüksége lehet a humorérzékére. Ha jól áll hozzá, még a tragikusnak tűnő történések élét is tompíthatja a viccelődéseivel. De még a vidám helyzeteket is elronthatja, ha túl vénkisasszonyosan reagál.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: